Cutiute cu capac

In ultima vreme peste tot pe unde ma duc gasesc cate un model interesant de cutiute ce se pot face acasa cu putina pricepere si indemanare.

Nu reusesc sa ma abtin si cercetez amanuntit modul de realizare, il memorez in cazurile in care nu reusesc sa subtilizez modelul 😊,iar curiozitatea ma impinge sa incerc sa fac cutiuta. Norocul meu este ca majoritatea sunt cutiute micute, de cadouri, si le pot plasa imediat,altfel daca as deschide usa camerei mele un val de cutiute m-ar lovi 😊.

Cutiutele ce le-am facut astazi sunt numai bune pentru a oferi dulciuri facute in casa, gen bomboane sau biscuiti sau pot fi folosite drept cutiute pentru marturii sau cadouri.

Pentru a realiza cutia este nevoie de putina pricepere la masuratori. Eu am incercat doar cu hartie cu dimensiuni dreptunghiulare si am folosit latimea riglei drept masuratoare. Se masoara aproximativ 3 centrimetri in partea de sus, 3 cm in partea de jos si pe laterale. Se impaturesc partile de sus si jos, apoi bucata de sus se impatureste pana la marginea partii de jos. Se despatureste, se ia partea de jos, se impatureste pana la marginea de sus. Se taie apoi cu o foarfeca marginile pana la linia trasata. Se formeaza apoi partea de sus a cutiei, se lipesc marginile, se face capacul si gata cutiuta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s